Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εταιρία.

Η εταιρία Di Giorgio έχει ιδρυθεί το 1994.Από την ίδρυσή της έχει επικεντρωθεί στο κυρίαρχο χαρακτηριστικό της ανδρικής ένδυσης, που είναι το πουκάμισο. Το πουκάμισο είναι το πιο σημαντικό ένδυμα όλων μας και παρουσιάζει όχι μόνο σημειολογικό ενδιαφέρον ως έκφραση των ανδρικών αξιών ή πρότυπο ζωής, αλλά και ιστορικό, ως φορέας που συνθέτει κουλτούρα και αισθητική στα πλαίσια κοινωνικών αλλαγών και ανακατατάξεων. 

Εμβαθύνει στην ιδέα του εξειδικευμένου καταστήματος εμπλουτίζοντας τις συλλογές της και με άλλα προϊόντα ένδυσης σπορ και κλασσικής γραμμής που όλα χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική αξία και ποιότητα. 




Ο στόχος της Di Giorgio ειναι :


να σχεδιάζει, να παράγει και να διαθέτει προϊόντα ένδυσης,  εκλεπτυσμένης αισθητικής και υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας αρμονικά την πολυετή εμπειρία με την εξειδίκευση και το πάθος για τη λεπτομέρεια.
 
• να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες της, να ικανοποιεί τις διακεκριμένες ανάγκες τους και να προσφέρει την ισχυρή ταυτότητα του προϊόντος , διατηρώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.
 
 
Οι αξίες πού υπηρετεί η Di Giorgio είναι:

• Η σταθερή και αδιαπραγμάτευτη προσήλωση της στην ποιότητα των   
  προϊόντων και υπηρεσιών της 
• Η καλαισθησία και το πάθος για δημιουργία
• Η ευγένεια, το πνεύμα συνεργασίας και ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ
   των ανθρώπων της
• Η ακεραιότητα στις σχέσεις της με τους εργαζομένους, τους πελάτες,
  τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της
 • Η κοινωνική και οικολογική  ευαισθησία